Alex Berens

Sinds de start van Bad en Vloer ben ik verantwoordelijk binnen onze organisatie als Marketeer, hiervoor was ik al 2 jaar bezig in dezelfde branche waardoor ik een affiniteit had met veel van onze producten en merken. Tegenwoordig ben ik hard bezig om Bad en Vloer te laten goed te vertegenwoordigen op al onze online kanalen.

Interessant artikel? , deel het!

Laatste trend: marmerdesign badkamertegels

Geschreven door: Alex Berens

1,5 minuten leestijd

Marmerdesign badkamertegels

Hoewel wij graag op de hoogte zijn van de nieuwste badkamerideeën, vinden wij een lange levensduur van de stijl één van de belangrijkste elementen bij een ontwerp. Het laatste wat we willen is dat een badkamer er na een paar jaar verouderd uitziet. Naar onze mening zijn marmeren tegels een uitstekende keuze voor het creëren van een simplistische maar elegante badkamer die jarenlang stijlvol blijft.

Verschillende formaten marmerlook tegels:

Los van het feit dat keramische marmerlook tegels een luxueuze uitstraling toevoegen aan jouw badkamer, zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk, kras-en slijtbestendig en een stuk goedkoper dan natuursteen marmer. De tegels zijn voor zowel vloertegels geschikt als wandtegels, dit maakt ze uitermate populair onder modern klassieke badkamers. De gewenste kleur met daarin wit-, zwart- of gouden aders brengt een extra vleugje elegantie in je huis.

Verschillende formaten marmerlook tegels:

Onze marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. De mogelijkheid om te kiezen uit vele verschillende formaten en de beschikbaarheid van kleinere diktes, vereenvoudigen het leggen en installeren in elk type badkamer. De meest gekozen tegelformaten zijn 30×30 centimeter en 60×60 centimeter.

Prachtige combinaties met marmerdesign tegels:

Omdat marmerlook tegels eigentijds zijn, kun je ze met vele andere producten prachtig combineren. Bij een witte marmerlook tegel passen goudkleurige badkamerproducten uitstekend en geeft het kleur en textuur zonder de ruimte te overbelasten. Daarnaast krijgen zwarte badkamerproducten – zoals een badkamermeubel en waskom – een mooie plek gecombineerd met marmerdesign. Uiteraard kun je deze combinatie ook andersom maken.

Bad en Vloer

Een ruim assortiment met top merken voor uw badkamer, nieuwsgierig?
Bekijk onze webshop of maak gebruik van onze laagste prijs garantie door middels van een offerte check!