• Laatste trend: marmerdesign badkamertegels

  Als resultaat van diepgaand onderzoek is een volledige lijn keramische materialen met een marmeruitstraling ontwikkeld in een brede selectie van formaten en tinten, variërend van wit tot beige, zandkleurige tinten en donkergrijs. In deze blog brengen we je op de hoogte waarom nú marmerdesign badkamertegels in trend zijn gevallen.

 • Veiligheid in de badkamer: 5 tips

  Bij iedereen is veiligheid het eerste onderwerp waar over gepraat word voordat je aan iets begint. Ook in de badkamer is het van belang een goed aantal veiligheidsartikelen te installeren alvorens je hier dagelijks gebruikt van maakt. In deze blog brengen we je op de hoogte van de meest belangrijkste plekken om enige vorm van veiligheid te installeren/plaatsen.

 • Alles over keramiek

  Keramiek is een hard, duurzaam materiaal dat wordt gemaakt door het bakken van klei en andere minerale grondstoffen op hoge temperaturen. Het wordt de laatste jaren enorm veel gebruikt voor de productie van badkamer artikelen en dat heeft een goede rede. Lees deze blog om alles over keramiek te weten te komen!

 • Alles over kokend water kranen

  Er zijn verschillende type kokend water kranen beschikbaar op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Dit kan handig zijn voor het maken van koffie, thee, instant soep of andere gerechten waarvoor kokend water nodig is. Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende types en de voordelen!

 • Alles over kalkaanslag

  Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: kalkaanslag. Het komt voor in bijna iedere badkamer en het is een probleem die je vroegtijdig tegen moet gaan om erger te voorkomen. Alles te weten komen over kalkaanslag? Neem 5 minuten de tijd om deze blog te lezen! Wat is kalkaanslag, voorkomen van kalkaanslag en hoe bestrijd je kalkaanslag?

 • Schimmel in de badkamer, hoe voorkom je en hoe bestrijd je het?!

  Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om schimmel te voorkomen of te verwijderen uit jouw badkamer. Het is belangrijk om te onthouden dat schimmel niet alleen slecht is voor het uiterlijk van je badkamer, maar ook voor jouw gezondheid.

 • Hoe bespaar je meer water tijdens jouw bezoek in de badkamer?

  Waterbesparing in de badkamer is van groot belang om te helpen bij het besparen van energie en het verminderen van de waterrekening. Er zijn veel manieren om water te besparen in de badkamer, van het installeren van waterbesparende technologie tot het aanpassen van jouw dagelijkse gewoonten.

 • Hoe creëer je meer opbergruimte in jouw badkamer?

  Opbergruimte in de badkamer is een belangrijk onderdeel van het inrichten van een functionele en georganiseerde ruimte. Er zijn veel manieren om extra opbergruimte te creëren in de badkamer. Na dit artikel gelezen te hebben ben je op de hoogte van de 5 meest gekozen opbergruimte ideeën.

 • Waarom is goed ventileren in de badkamer zo belangrijk?

  Een goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Zonder goede ventilatie kan vocht zich ophopen en dit leidt tot schimmel groei, wat kan leiden tot schade aan de structuur van jouw badkamer, wat weer schadelijk is voor je gezondheid. In dit artikel geven we je alle tips hoe je je badkamer goed kan ventileren!

 • Welke verschillende soorten badkamerstijlen zijn er?

  Er zijn veel verschillende stijlen van badkamerontwerpen, van modern tot traditioneel. Een moderne badkamer is vaak strak en minimalistisch, met schoonheid lijnen en een eenvoudig kleurenpalet. Traditionele badkamers daarentegen zijn vaak warm en gezellig, met veel gebruik van hout en natuurlijke materialen. Deze blog brengt je op de hoogte van de mooiste badkamerstijlen!

 • Waarom kiezen voor LED verlichting in je badkamer?

  Naast energie-efficiëntie en veelzijdigheid is badkamer LED verlichting ook milieuvriendelijk. Ze kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, waaronder badkamerverlichting, spiegelverlichting en sfeerverlichting. Wil je nóg meer voordeel feiten van LED verlichting? Lees snel deze blog!

 • Wat is een PVC vloer?

  PVC vloeren kunnen worden gemaakt om het uiterlijk van andere vloermaterialen zoals hardhout, steen of tegels na te bootsen, en het komt in een grote verscheidenheid van kleuren en patronen. Het is gemakkelijk te installeren, waardoor het een geweldige optie is voor degenen die een nieuwe vloer willen zonder het gedoe van een ingewikkeld installatieproces.

 • Badkamer accessoires, de vele opties:

  Welke vele badkamer accessoires opties zijn er om jouw badkamer nóg mooier te bekleden? Badkamer accessoires is een belangrijk onderdeel van elke badkamer. Ze kunnen niet alleen het uiterlijk van de ruimte verbeteren, maar ook de functionaliteit en gebruiksgemak verhogen. Benieuwd welke vele opties er zijn? Bekijk het hier!

 • Alle feitjes en weetjes op een rij over badkamertegels!

  Badkamertegels zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer decoratie. Ze zijn beschikbaar in een breed scala van stijlen, maten, kleuren en materialen. In deze blog leggen we uit waar je op moet letten bij het betegelen van jouw badkamer, wat de kosten ongeveer zijn, welke tegels geschikt zijn voor in de badkamer en onderhoud wat erbij komt kijken.

 • Waar moet je aan denken bij een badkamerrenovatie?

  Houd er rekening mee dat badkamerrenovatie een tijdrovend en kostbaar proces kan zijn. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een realistisch budget hebt en dat je het financiële aspect goed overweegt voordat je begint met de renovatie. In deze blog helpen we je graag op weg!

 • Waarom inloopdouches dé trend zijn in 2023

  De kosten voor een inloopdouche kunnen erg variëren, afhankelijk van de grootte van de ruimte, de materialen die worden gebruikt en de complexiteit van de installatie. Een eenvoudige inloopdouche met standaard materialen en eenvoudige installatie zou ongeveer tussen de €450 en €1250 kosten. Na dit artikel gelezen te hebben weet jij alles over een inloopdouche!