Wij streven ernaar jou een unieke ervaring te bieden.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Zowel in onze webshop als showroom ervaar je de perfecte combinatie van kwaliteit en duurzaamheid, wij geloven in het creëren  van badkamers die langdurig comfort en stijl bieden.

Innovatie en Inspiratie

Met twee fysieke showrooms bieden wij jou een overvloed aan inspiratie. Daarnaast hebben wij een uitgebreid magazijn met veel eigen voorraad. Bij Bad en Vloer willen wij blijven innoveren!

Persoonlijke service

Wij zijn er voor jou. 5 dagen in de week telefonisch en via verschillende andere kanalen bereikbaar. Ben jij opzoek naar gedegen advies of heb je een uitdaging? Wij helpen je graag!

De basis van Bad en Vloer

Een goede basis is het fundament van elk bedrijf; zonder dit geen succes.

Ervaren team

Van de webshop tot aan het magazijn, de juiste mensen op de juiste plek. Dit is een belangrijke factor van ons succes. Ieder teamlid van Bad en Vloer brengt zijn eigen expertise mee en krijgt genoeg ruimte en vrijheid om dit in te zetten, sommige zitten al jaren in het vak en brengen een berg aan ervaring mee, andere komen net kijken maar hebben hierdoor een frisse blik en vernieuwende ideeën. Hierdoor kunnen we blijven innoveren om jou de beste ervaring te bieden.

Webshop / Showrooms

Bij Bad en Vloer kun je gebruik maken van zowel een webshop als onze twee fysieke showrooms, soms is het van belang de producten daadwerkelijk te ervaren; hoe voelt het materiaal, past de kleur bij jouw stijl. Een andere keer ga je voor gemak en weet je precies wat je wilt hebben. Wij geloven er in dat de webshop en de showroom elkaar versterken. Vandaar dat wij jou zowel offline als online de beste ervaring kunnen geven.

Klantenservice

Het is mogelijk zowel online als offline met onze klantenservice in contact te komen. Onze klantenservice bestaat uit een team die ervaring heeft in het sanitair. Hebben wij niet direct een antwoord op je vraag? Dan zoeken wij het graag voor je uit bij de experts op dit gebied en komen we er daarna bij jou op terug. Wij streven er naar om je vragen en of uitdagingen dezelfde dag nog op te pakken, onze klantenservice is dan ook 5 dagen per week geopend voor jou.

Hoe is Bad en Vloer ontstaan?

Bad en Vloer is van origine begonnen met het verkopen van hoogwaardige kwaliteitsproducten op diverse verkoopkanalen. Doordat wij aangesloten zijn bij de SAWEG groep zijn er goede condities met een grote selectie sanitair merken. Waar jij als consument van profiteert. Snelle levertijden, scherpe prijzen en deskundig advies om er maar een paar te noemen.

De vraag naar een overzichtelijke webshop met ruime keuzes en de daarbij verwachte dienstverlening was voor ons een moment om in te stappen. Iedere klant verdient zowel voor als na de aankoop persoonlijke service. Evenzeer de mogelijkheid aanbieden meerdere producten te bekijken en selecteren in één overzicht, wat bij veel webshops ontbreekt, zo dat je er ook bij twijfel gemakkelijk uit kunt komen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een afspraak te maken in een van onze fysieke showrooms om inspiratie op te doen of om je complete badkamer in te laten tekenen. Zien we je snel?

Waarom Bad en Vloer de badkamerzaak voor jou is

Naast het feit dat wij erg veel waarde hechte aan service en toegankelijkheid, is voor ons van belang dat we achter de producten staan die worden aangeboden. Elk product die je op onze webshop vindt is voorzien van de beste kwaliteit met jarenlange garantie, zodat je er zeker van kunt zijn dat producten lang mee gaan.

Online winkelen bij Bad en Vloer is eenvoudig, veilig en bovenal toegankelijk. Met een gebruiksvriendelijke webshop en beveiligde betaalopties willen we jou een moeiteloze winkelervaring bieden. Ons deskundige team staat altijd klaar, zelfs op afstand, om je te voorzien van advies op maat en antwoorden op al je vragen.

Wij begrijpen dat wachten op je nieuwe badkamerproducten spannend is. Daarom garanderen wij snelle en betrouwbare leveringen, zodat je snel kunt genieten van de vernieuwde uitstraling van je badkamer.

Ontdek de mogelijkheden, laat je inspireren en creëer de badkamer van je dromen met Bad en Vloer. Je kunt erop vertrouwen dat je er met een aangenaam en voldaan gevoel op terugblikt, van het zoeken naar sanitair producten tot de afterservice. Wij zijn er voor jou!

Wist je dat?

0K+
Bestellingen compleet bezorgd
0K+
bezoekers op onze website
0
Jaar ervaring in het sanitair