Word partner van Bad en Vloer

Ben je op zoek naar een naadloze en efficiënte manier om jouw zakelijke bestellingen te plaatsen? Zoek niet verder! Ons zakelijke partner inschrijving is speciaal ontworpen om jouw bestelervaring te verbeteren en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Met jou zakelijke Bad en Vloer account geniet je van talloze voordelen die jouw bestellingen en wensen vereenvoudigen. Hieronder staan slechts enkele redenen waarom je vandaag nog een zakelijk account bij ons zou moeten aanmaken!

Exclusieve inkoopkortingen

Maak deel uit van ons exclusieve partnerprogramma voor zakelijke klanten en ontdek een wereld van geweldige inkoopvoordelen! Wij begrijpen de behoeften van jouw bedrijf en streven ernaar om jouw inkoopervaring naar een hoger niveau te tillen.

Als zakelijke klant profiteer je van exclusieve aanbiedingen en kortingen die alleen beschikbaar zijn voor onze trouwe partners. Bespaar op jouw uitgaven en maximaliseer jouw winst met speciale deals die zijn afgestemd op jou.

Zakelijk inkopen
Accountmanager

Persoonlijke accountmanager

Bij het aanmaken van een zakelijk account krijg je binnen 24 uur bericht van een persoonlijke accountmanager. Deze toegewijde sanitair specialist is jouw primaire contactpersoon! Vragen omtrent producten en diensten zal jouw accountmanager oppakken en gaat ondersteuning verlenen bij het optimaliseren van jouw inkoopproces.

Met een persoonlijke accountmanager aan je zijde kun je vertrouwen op professionele ondersteuning en een soepele > efficiënte inkoopervaring. Ervaar het verschil van een persoonlijke accountmanager en bereik nieuwe hoogten met jouw zakelijke successen.

Prioritaire verzending en flexibele betalingsmogelijkheden

Omdat je zakelijke klant bent bij ons krijg je voorrang bij het verwerken en verzenden van jouw bestellingen. We begrijpen dat tijdige levering cruciaal is voor jouw bedrijfsactiviteiten, en daarom zorgen we ervoor dat jouw bestellingen met de hoogste prioriteit worden behandeld.

We begrijpen dat jouw bedrijf specifieke betalingsbehoeften heeft. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden aan onze zakelijke partners, zoals facturering op maandelijkse basis, betalingstermijnen of aangepaste betalingsregelingen. We streven ernaar om samen met jou oplossingen te vinden die jouw cashflow optimaliseren.

Ja ik wil graag partner worden!

Wil je graag partner worden van Bad en Vloer, of heb je een vraag over het partner programma?
Neem gerust contact met ons op. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.