1. Eventuele schades aan het artikel dienen binnen 48 uur na ontvangst kenbaar gemaakt worden. Hierna is het helaas voor ons niet meer duidelijk waardoor de schade is ontstaan.
  2. Het artikel dat je terugstuurt, moet ongebruikt en niet gemonteerd zijn (gemonteerd is geaccepteerd). Je mag het artikel natuurlijk bekijken, net zoals je dat in een winkel zou doen. Wees echter voorzichtig bij het uitpakken, want het is belangrijk dat het artikel compleet terugkomt en geen beschadigingen vertoont.
  3. We verzoeken je vriendelijk om het artikel, indien mogelijk, terug te sturen in de originele verpakking. Om in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, is het belangrijk dat deze verpakking onbeschadigd blijft. Je mag de plakband uiteraard wel voorzichtig opensnijden; anders zou je het artikel niet kunnen inspecteren
  4. Volgens de wet heb je recht op 14 dagen bedenktijd, waarbinnen je je aankopen zonder opgaaf van redenen mag retourneren. Wij bieden je echter graag wat meer ruimte en hebben besloten deze bedenktijd te verlengen naar 30 dagen.
  5.  Het retour adres van Bad en Vloer is:
  6. Bad en Vloer
    Zuiderinslag 8 A,
    3871MR Hoevelaken