1. Controleer of het product in aanmerking komt voor retournering. We hanteren een retourtermijn van 30 dagen. Artikelen mogen ook voor aanschafwaarde omgeruild worden, mits in goede staat geretourneerd. Meer informatie staat vermeld in onze algemene voorwaarden!
  2. Meldt het product aan via het retoursformulier. Zorg ervoor dat je de juiste informatie verstrekt, zoals jouw bestelnummer, de naam van het product en de reden van retour.
  3. Wij zullen je na het indienen van het retoursformulier voorzien van retour instructies. Denk hierbij aan het aanmaken van een verzendlabel die geprint moet worden en het retouradres waar het pakket naartoe verzonden kan worden. Ook is het van belang dat je transparante tape gebruikt zodat de verpakking niet beschadigd.
  4. Zorg ervoor dat het product in goede staat wordt geretourneerd, inclusief alle accessoires, handleidingen en verpakkingen. Mochten er onderdelen missen dan kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. We streven er samen naar alles correct op te lossen. Dus zorg ervoor dat alles wat erbij zat er tijdens het retourneren ook weer in zit!
  5. Zodra wij het product hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt jouw retourzending verwerkt. Dit kan betekenen dat je jouw geld terugkrijgt of dat je een vervangend product ontvangt, afhankelijk van wat je hebt aangevraagd. Houd er rekening mee dat wij het retourproces z.s.m. proberen af te handelen. Het kan een paar werkdagen duren alvorens het bedrag teruggestort is. Het kan voorkomen dat jouw retour aanvraag wordt afgekeurd als bovenstaande punten zijn geschonden. Hieromtrent zullen we altijd contact met je opnemen. Samen zorgen we voor de beste oplossing!.